Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@08:31:56 GMT

فصل سوم شب‌های مافیا تولید شد

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۷۰۵۰

فصل سوم شب‌های مافیا تولید شد

با پیوستن بهنام تشکر، نیما رییسی، امیر کربلایی زاده، احسان کریمی و رامین ناصر نصیر، فصل سوم «شب‌های مافیا» به کارگردانی سعید ابوطالب ساخته شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی این پروژه، امیرمهدی ژوله، هومن برق نورد، مهدی کوشکی، امید حاجیلی، کامران تفتی، حسین مهری، شهاب عباسی، بهنام تشکر، نیما رییسی، امیر کربلایی زاده، احسان کریمی و رامین ناصر نصیر بازیگران فصل جدید «شب‌های مافیا» هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این فصل، بهترین‌های چهار فصل گذشته در سری جدید مجموعه با یکدیگر مافیا بازی خواهند کرد. فصل دوم این مجموعه هفته گذشته با پخش قسمت سوم بازی شقایق دهقان، رویا میرعلمی، سمانه پاکدل، گلوریا هاردی، شهرزاد کمال زاده، مریم مومن، نسیم ادبی، شبنم فرشادجو، خاطره حاتمی، سمیرا حسن پور، سیما تیرانداز و آزیتا ترکاشوند به پایان رسید.

این مجموعه که لیدری آن برعهده محمدرضا علیمردانی است، با آغاز پخش موفق شد در هفته اول رکورد تماشای مجموعه‌های شبکه نمایش خانگی از جمله سریال‌هایی چون «هم‌گناه»، «دل»، «هیولا» و «مانکن» را بشکند و بیشترین مخاطب را برای قسمت اول خود جذب کند.

«شب‌های مافیا» با خوانندگی تیتراژ کاوه آفاق، با سرمایه‌گذاری شرکت هنر اول ساخته و هر هفته سه‌شنبه‌ها ساعت هشت صبح به صورت انحصاری توسط فیلیمو پخش می‌شود.

عوامل اصلی این مجموعه عبارتند از تهیه‌کننده و کارگردان: سعید ابوطالب، مجری طرح: سعید اسماعیلی، مدیر تولید: مجید فرجی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: نیوشا ضرابی، مدیر فیلمبرداری: فرشید فرجی، عکاس: سمیرا بختیاری، سرپرست تدوین: سینا دوراندیشان، موسیقی متن: آمین ملک، خواننده: کاوه آفاق، مدیر صدابرداری: محمد درگاهی، طراح لباس: نازی پرتوزاده، طراح چهره‌پردازی: ملیسا احمدی، روابط عمومی: مریم عرفانیان، مدیر تدارکات: هوشنگ حسینی.

کد خبر 464222

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سعید ابوطالب محمدرضا علیمردانی مافیا شب های مافیا بازی مافیا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شب های مافیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کار و کارگر در دامغان
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی تولید شد
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»